Boek nu een camper voor 2024!

Service

E&M Camperverhuur is een jong en fris bedrijf welke zich graag wil onderscheiden doormiddel van onze expertise in de reisbranche en onze persoonlijke service. Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Daarom houden wij onze site zo transparant mogelijk en zullen wij er alles aan doen om u met een gerust hart op reis te kunnen laten gaan.

Betrouwbaar

Wij vinden open en eerlijkheid heel belangrijk. U weet van te voren wat u kunt verwachten en waar u aan toe bent. Zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Eerlijke en volledige prijzen

De prijzen zoals staan vermeld op de site staan vast en u mag ervan uitgaan dat dit de totaalprijs is. Er zijn later geen bijkomende kosten 

Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar

Tijdens uw reis staan wij dag en nacht voor u klaar. Buiten het feit om dat wij de meeste zorgen vooraf al bij u wegnemen zoals door bijvoorbeeld onze all-inclusive verzekering kan het voorkomen dat u tegen bepaalde dingen aanloopt op reis of gewoon even wat advies wil inwinnen. Geen probleem! Doormiddel van onze 24/7 beschikbaarheidsdienst staan wij u graag te woord wanneer u ons nodig heeft. Onbezorgd op reis word ook wel ons uitgangspunt genoemd.

Klaar voor uw avontuur?

Bekijk onze campers

Bekijk Campers